ClubbellYoga Budapest

Boglarka Sofi, first European who certified as ClubbellYoga teacher, had a presentation of this Yoga style at the Hungarian Yoga Festival, 2013, with 50 participants!
As the main web-site, http://www.clubbellyoga.tv said: “This practice is derived from two ancient disciplines: Clubbell® training and Hatha Yoga. The practice evolved from an intelligent integration of strength training into yoga poses using Scott Sonnon’s mini-Clubbells. Clubbell Yoga is a unique way to train for balance, flexibility, core strength and muscle endurance.
Clubbell Yoga is a non-dogmatic form of training intelligent movement and breath. This practice is considered mind body exercise with an emphasis on alignment. All Clubbell Yoga poses have modifications so that any BODY can find freedom in the practice.
Clubbell Yoga can be practiced by all beings everywhere. It is our mission to bring Clubbell Yoga people of all walks of life. We aim to help people cultivate a positive body image and empower them to seek out their highest self. All NEW instructors are required to donate 4 hours of teaching to a group outside of a ‘traditional’ yoga setting.”

Namaste,
Boglarka Sofi
ClubbellYoga teacher
Clubbell instructor
e-mail: cby.budapest@gmail.com
mobile: +36 20 333 3131

Reklámok

harciuborka névjegye

44 vagyok közelítek az 45 höz és az orvosok nem láttak több éve amikor elindultam Péter Lakatos a te lábnyomodba mint a ti evangélistátok észre vettem amit réges régen megtanultam kínai mesterek és a japán mesterek mondtak az hogy mit érzel csak rajtad múlik. 42 éves koromban kezdtem aktívan futni mi holnap vagyis most vasárnap már a Balatoni 21 km t fogom futni…minden barátom kérdezi mi történt hogy hogy te nem ülsz le sorozatokat vagy focit nézni mindig a válaszom nincs arra nekem időm majd 80 évesen…a chi futást gyakorolva a pulzusom a kívánt szinten van…vagyis a harc kimenetele csak az agyadban döl el chipsz vagy mozgás a választás a tied, a szabad akarat. Istent sem lehet fotelből szolgálni…
Videó | Kategória: Uncategorized
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. harciuborka szerint:

    Nagyon tetszik , hogy egyre többen foglalkoznak szakszerűen az emberi testtel és pshiével mivel egy mérföldes út is egy lépéssel kezdődik. a tapasztalatom az, hogy komoly felépítésű gyakorlatok vezetik el a könnyűnek látszóból a nehézbe az embert , külön hangsúlyt helyeznek a egyéni fejlődés szakaszaira. Sajnos kevés ilyet tapasztaltam de örömömre szolgál hogy itt működik ez. Mindenesetre a puding próbája az evés ki kell próbálni és így dönthet az ember. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s