ACN az élvonalban

Legyen az első ACN ügyfelek között Magyarországon!

Még ma kérje a ACN digitális
vagy vezetékes telefonszolgáltatását!
Szeretné az elsők között élvezni az ACN szolgáltatásainak az előnyeit a magyar piacon? Az ACN Független Képviselőjeként Ön ügyfélként jelentkezhet a Képviselők indulási időszakában, amely ma kezdődik.

Az ACN versenyképes árajánlatot tesz az Ön telefonálási igényeinek megfelelően, ha Ön a hagyományos, vezetékes telefonszolgáltatást vagy a digitális telefonszolgáltatás technológiai előnyeit kívánja igénybe venni.

Az ACN digitális telefonszolgáltatás előnyei
•Az ACN IRIS 5000 videótelefon vagy telefonadapter versenyképes áron kínál telefonszolgáltatást.
•Folytassa beszélgetéseit a kommunikáció következő szintjén, így az IRIS 5000 videótelefon segítségével láthatja azt a személyt, akivel beszél.
•Több tucat országban percdíjak nélkül hívhat vezetékes számokat.
•Minden rendelés 2 vevőpontot ér, plusz megkeresheti a kapcsolódó jutalékokat is.

Ha kéri az ACN digitális telefonszolgáltatását, kattintson ide az online rendelés teljesítése érdekében.

Ez a rendelési portál úgy is elérhető, ha Ön a ‘Rendelés’ gombra kattint a
MyACN Képviselőknek weboldalon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Képviselői indulás időszakában csak az ACN Képviselői rendelhetik meg az ACN szolgáltatásait.

Az ACN által kínált vezetékes hívástervek előnyei
•Versenyképes árak a helyi szolgáltató fő hívásterveihez képest
•Különböző hívástervek állnak rendelkezésre az ügyfelek hívási szokásainak megfelelően
•Minden rendelés 2 vevőpontot ér, plusz megkeresheti a kapcsolódó jutalékokat is.

Az ACN vezetékestelefon-szolgáltatásának igénybevétele érdekében egyszerűen töltse le, majd töltse ki a Telefonszolgáltatási Megállapodást, amely a
MyACN Képviselőknek portál termékszekciójában az “ügyfelek regisztrálása” című rovatban található.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Képviselői indulás időszakában csak az ACN Képviselői rendelhetik meg az ACN szolgáltatásait.

A MyACN Képviselőknek portál Termék szekciójában megtalálhatók azok az információk, amelyek az ACN fenti szolgáltatásainak igénybevételéhez szükségesek, pl. gyakori kérdések, telepítési útmutató, árlisták stb.! A díjazással és jutalékokkal kapcsolatban részletes információk állnak rendelkezésre a Kompenzációs Tervben, amely a MyACN Képviselőknek portál Üzletem rovatában található.

Készüljön fel a népszerű ACN szolgáltatások közelgő Ügyfélindulására, ennek érdekében vegye igénybe azokat az eszközöket, amelyeket az ACN az üzlet támogatása érdekében ajánl, pl. Forgalmazói Weboldalak, amelyek elősegítik új jelöltek szerzését és professzionális weboldalt biztosítanak Önnek, vagy az Alsóvonali Jelentés eszköz, amellyel nyomon követheti általános üzleti tevékenységét. A fenti eszközök a
MyACN for Representatives portál Eszközök rovatában találhatók.

A cseh és a magyar piac indulásával az ACN Független Képviselői immáron 18 európai országban fejthetik ki tevékenységüket, és ez a piac több mint 425 millió embert jelent: soha nem adódott még ennél jobb lehetőség arra, hogy Ön is tagja legyen az ACN egyre bővülő családjának!

további információ: Endres György 06705374996

Reklámok

harciuborka névjegye

44 vagyok közelítek az 45 höz és az orvosok nem láttak több éve amikor elindultam Péter Lakatos a te lábnyomodba mint a ti evangélistátok észre vettem amit réges régen megtanultam kínai mesterek és a japán mesterek mondtak az hogy mit érzel csak rajtad múlik. 42 éves koromban kezdtem aktívan futni mi holnap vagyis most vasárnap már a Balatoni 21 km t fogom futni…minden barátom kérdezi mi történt hogy hogy te nem ülsz le sorozatokat vagy focit nézni mindig a válaszom nincs arra nekem időm majd 80 évesen…a chi futást gyakorolva a pulzusom a kívánt szinten van…vagyis a harc kimenetele csak az agyadban döl el chipsz vagy mozgás a választás a tied, a szabad akarat. Istent sem lehet fotelből szolgálni…
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s